INSTALLRA ETT LARM I DITT FÖRETAG

- en mindre självklarhet

Att installera inbrottslarm i ett företag är i dagens läge en mindre självklarhet bland de flesta företagare. När det gäller säkerheten till företag är det viktigt att anpassa tekniken efter behov och storlek. Det är ofta fler användare av larmet och ibland också uppdelat i olika områden på företaget jämfört med en villa. Trådbundet eller trådlöst larm? Vi gör alltid en unik säkerhetsrådgivning för varje objekt.

 

I vår larmtjänst mot företag ingår alltid fria utryckningar* och fri garantiservice. Ta kontakt med våra säljare för att få ett prisförslag.

Skydda ditt hem idag!

Inbrottslarm från 199kr/mån

 

"Samtliga priser för privatlarm gäller inklusive moms"

*Inom Östergötland


VÅRT PRODUKTSORTIMENT - FÖRETAGSLARM

 

TA KONTROLL ÖVER DIN SÄKERHET

Med våra larm får du ett enkelt handhavande med till- och frånkoppling via applikation i din telefon eller med tagg på manöverpanelen. Se vem som larmat på eller av i loggen direkt i appen var du än befinner dig. Lägg upp olika behörigheter till olika användare för att dina anställda också ska kunna använda appen.

Du kan även ansluta en övervakningskamera direkt till larmet som du kan se i telefonen när du vill. Möjligheterna är oändliga.

 

BYT TILL OSS FRÅN ANNAN LARMLEVERANTÖR

Har du ett befintligt larm idag konverterar vi det enkelt till oss genom att byta larmcentral och manöverpanel. Du får ett nytt larm med alla nya funktioner till din gamla anläggning. Ta kontakt med oss för att få tillgång till de senaste funktionerna och ta kontroll över din egen säkerhetsanläggning!


FÖRETAGSLARM - NYINSTALLATION

Detta ingår i startpaketet:

1st Larmcentral med övervakad Ethernet-uppkoppling

1st Magnetkontakt

1st Rörelsedetektor

1st Manöverpanel med TAG-läsare

1st Inomhussiren

3st Taggar

 

Prisplan

Månadskostnad:             299kr

Startavgift:                    2495kr


FÖRETAGSLARM - KONVERTERING

Detta ingår i startpaketet:

1st Larmcentral med övervakad Ethernet-uppkoppling

1st Manöverpanel med TAG-läsare

3st Taggar

 

Prisplan

Månadskostnad:             299kr

Startavgift:                    1995kr


ÖVERVAKNINGSKAMEROR

- Håll brottsligheten borta

 

Övervakningskameror blir en allt mer vanligt förekommande produkt för att hålla brottsligheten borta och för att vidhålla en hög säkerhet för anställd personal. Duosec Alarm AB installerar kamerasystem till både företag och privatpersoner och vi anpassar alltid teknik, kvalitet och pris till varje enskild kund.

 

Idag finns en mängd olika kameror av olika kvalitet och i olika prisklasser. Allt från digital IP Megapixelkameror till analoga kamerasystem.

 

Det är hos Länsstyrelsen i Östergötland man gör anmälan och söker tillstånd om kameraövervakning på allmän plats. Dessa regler har lättats något och det är enklare idag att få tillstånd ifall man har rimliga syften och ändamål med sin övervakning än vad det var för några år sedan.

 

Varför ska man använda kameraövervakning?

 

• Öka tryggheten för personal och kunder

• Minska intern och externt svinn

• Minskad stöld och rånrisk

• Bättre observation - ökad service för kunder

• Vi erbjuder kunder en helhetslösning med både installation och    serviceavtal för bästa driftsäkerhet.


REFERENSER

- Ett urval av några kunder som redan använder sig av Duosec Alarm AB