OM FÖRETAGET

 

DUOSEC ALARM AB

- det fristående larminstallationsföretaget

 

Vi på Duosec Alarm AB prioriterar säkerheten för våra kunder och tycker att alla ska ha råd att trygga sitt eget hem eller företag. Därför har vi tagit fram en av marknadens billigaste och smartaste tjänst för privatpersoner och små och medelstora företag. Med över 1000 abonnenter och mer än 2500 säkerhetsinstallationer i Östergötland kan vi garantera en trygg och säker hantering av ditt larm från början till slut.

 

Duosec Alarm AB grundades i Januari 2007 och är ett fristående larminstallationsföretag. Vi har vårt säte i Norrköping och vänder oss främst till konsument och mindre företag i vår region. Duosec Alarm AB samarbetar med AVARN Security inom Östergötland och med Securitas inom Södermanland. Så när larmet går på företaget eller i villan - så finns det alltid väktare på plats och ser till att allt blir återställt vid ev skadegörelse.

 

Sedan 2014 är Pierre Ramsten behörig ingenjör inom inbrottslarm. Vi siktar på att inom kort även bli anläggarfirma upp till larmklass 2. Vi arbetar självklart bara med produkter och material som SSF rekommenderar och godkänt.

 

Polisgodkännandenummer : AA-578-3267/09

 

Vill du ha information om larm eller kanske boka installation så når du oss enklast på: 011-100 790 eller via mail till: info@duosecalarm.se


SAMARBETSPARTNERS & LEVERANTÖRER